Om

Bor i Borås och är anställd som lärare i fritidshem och musik. Studerade lärarutbildningen på Högskolan i Borås med inriktning fritidshem och musik. Avslutade lärarexamen med min C-uppsats i juni 2016 och började arbeta på heltid kort därefter i juli. Lärarutbildningen har varit en intressant resa och fick mig börja reflektera mycket kring min yrkesroll som pedagog. Samtidigt som det var frustrerande att inte alltid få svar på sina frågor och funderingar, omgav jag mig av engagerade klasskamrater som tänkte likadant. Jag saknar de djupa pedagogiska samtalen som fick mig och nära kollegor att brinna för läraryrket. Att vilja förändra, tänka framåt och ifrågasätta det vi gör. Men det allra viktigast för mig och först på listan, har alltid varit barnen.

Min utgångspunkt är: Vad kan jag göra som pedagog för att ta barn på allvar, lyssna på dem och arbeta för att skapa en hållbar relation? Hur kan jag som vuxen skapa tilltro och vara en god förebild?

Utanför jobbet tillbringar jag mycket tid åt mina vänner och flickvän. Jag älskar att spela Playstation 4 och datorspel. Är oftast ute och springer och tränar ibland på gymmet. Musik har varit ett intresse sedan lång tid tillbaka och ägnar mig tid åt att spela en hel del gitarr hemma. Annars är jag en person som gärna ligger hemma i soffan eller sängen och scrollar på datorn. TV är mindre intressant. Ibland fastnar jag för någon Netflix serie och då är det kört. Stor kaffedrickare och allmänt nöjd med livet.

Jag startade bloggen för att dela med mig om de erfarenheter och utmaningar jag möter på i mitt arbete som pedagog. Följ mig gärna på min nya resa och tveka inte att höra av dig om du undrar något.